SVH1
SVH2
SVH3
SVH4
SVH5
SVH6

 

De Stichting Vrienden Hongarije bestaat uit talloze vrijwilligers.

Hier worden er een aantal in het zonnetje gezet.

   
  
 
 
Hallo, ik ben Detsy en ik ben moeder van 2
biologische kinderen, 3 adoptiekinderen en 5 pleegkinderen.

Ik werk al jaren als vrijwilliger voor de stichtingen en op dit moment ben ik de voorzitter en coördinator  nieuwe gastgezinnen. Samen met Yvonne en de vrijwilligers vormen we het team van de Stichting Vrienden Hongarije.

 

   

 

Mijn Naam is Yvonne Ringenoldus .Samen met mijn zoon en dochter (Raymond en Miranda) ben ik in 1998 in contact gekomen met de stichting, maar helaas als één ouder gezin was het destijds niet mogelijk om gastouder te worden.Wel kon ik me op andere manieren inzetten en ben busbegeleider en daarna ook regiocoördinator voor Overijssel geworden en sinds zomer 2012 ben ik door Detsy gevraagd om zitting te nemen in het bestuur. In mijn bestuursfunctie houd ik de financiën bij en ga nog steeds mee op de bus als begeleiding en zet me in voor het goederentransport. Ook mag ik gastoma zijn voor de twee gastkinderen van mijn zoon. Met dit werk wil ik me graag in zetten voor de Hongaarse kinderen.

Hun blije gezichtjes zijn mijn beloning! Met vriendelijke groet, Yvonne Ringenoldus  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
 

 

   

 

Agnes Keurentjes woont in Dinxperlo en is apothekersassistente. Voor de stichting houdt Agnes zich bezig met de contacten in Hongarije, vertaalwerk en is ze tolk voor gastouders en gastkinderen. 

 

Hallo allemaal,
 
de meesten kennen mij wel. Toch zal ik mijzelf even voorstellen. Ik ben Kristy Nijland, dochter van Detsy. En ja door mijn ouders ben ik het hele verhaal Hongarije leuk gaan vinden. Ik houd mij voornamelijk bezig met het inchecken van gastouders, een gedeelte administratie (gastgezinnen, uitnodigingen en bus lijsten) en omdat ik de Hongaarse taal redelijk beheers ga ik mee op de bus als zijnde ''tolk'' en met een beetje hulp van de Hongaarse gastkinderen die redelijk Nederlands spreken, redden we ons goed op de reizen dat er geen echte Hongaarse tolk aanwezig is.

 

 

  

 
 Robert is de websitebouwer en beheerder